“Ik beweeg me volop in het muziekleven. Het is een heerlijk en veelzijdig vak.”

Ik leef voor de muziek. Al jaren. Als dirigent, pianodocent en uitvoerend musicus. Zowel in de lichte als de klassieke muziek. Ik studeerde piano aan het conservatorium in Enschede. Later volgde ik koordirectie in Utrecht.

Dirigent

Ik dirigeer meerdere koren, waaronder vocaal ensembles, gemengde koren, operakoren en mannenkoren. Als dirigent ben ik actief betrokken bij Paaspop Klassiek in Zieuwent. Samen met een enthousiast team houden we ons jaarlijks bezig met de organisatie en uitvoering van de Matthäus Passion en Messiah.

Musicus

Het is fantastisch om samen te mogen werken met orkesten van naam, zoals barokorkest La Sorpresa en het Van Wassenaer Consort en een cast van internationale solisten. Als pianist vorm ik samen met Cathelijne Maat, Esther Scheerder en Jacobus den Herder het Simeon Kwartet. We leggen ons toe op de composities van Simeon ten Holt en spelen veelal zijn bekendste werk de Canto Ostinato.

Pianoleraar

Uit mijn werk als pianoleraar voor jongeren en volwassenen aan de Pianoschool Zutphen haal ik veel voldoening. Het is inspirerend om anderen te helpen in hun muzikale ontwikkeling en muziek te laten voelen.

Programmeur | bestuurder

In mijn werk als programmeur en bestuurder bij diverse organisaties en festivals kan ik echt mijn ei kwijt. De omgang met anderen, zowel musici als organisatoren en bestuurders, vind ik prettig en enerverend. Samen zijn we in staat programma’s te creëren, waarin we verbinding leggen tussen verschillende muzieksoorten. En waar we musici een podium geven en het publiek laten genieten van een unieke en soms verrassende muzikale beleving.